Τροπολογία Βενιζέλου υπέρ δανειοληπτών

Τροπολογία Βενιζέλου υπέρ δανειοληπτών

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τροπολογία η οποία προβλέπει πως σε περίπτωση οποιασδήποτε μεταβολής στο πρόσωπο του δανειστή, δεν θίγονται τα δικαιώματα που έχει αποκτήσει ο οφειλέτης υπαγόμενος στον λεγόμενο «νόμο Κατσέλη» για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, επανακατέθεσε χθες ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, υποστηρίζοντας πως «όπως φαίνεται και από το νομοσχέδιο (με τα προαπαιτούμενα) η προστασία γίνεται εικονική και προσωρινή».

Σε παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια, ο κ. Βενιζέλος επέκρινε εκ νέου την κυβέρνηση για τις επιλογές και την πολιτική που ακολουθεί, και αφού έκανε λόγο για μια «θανατηφόρα αντίφαση που διαπερνά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κυβερνητικό του εταίρο, ότι δεν έχουν αποδεχθεί πλήρως μια στρατηγική που έφτυναν και τώρα γλείφουν», τόνισε: «Ενώ στην πραγματικότητα έχουμε την πλήρη υποταγή στην τρόικα χωρίς καμιά ουσιαστική διαπραγμάτευση, υπάρχει ένα δήθεν σκηνικό διαπραγμάτευσης και μετά υπάρχει η απόλυτη υποχώρηση, χωρίς σάλπισμα. Υπάρχει ένα συνολικό πρόβλημα το οποίο αφορά τη διαχείριση της εθνικής πορείας. Η χώρα δεν μπορεί έτσι να προχωρήσει. Σέρνεται. Υπάρχει στασιμοχρεοκοπία δυστυχώς και κοινωνική και πολιτική και θεσμική».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή