Κ. Μητσοτάκης: Δεν είμαι συνιστώσα της ΝΔ

Κ. Μητσοτάκης: Δεν είμαι συνιστώσα της ΝΔ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πήρα μόνος μου το 30% των ψήφων, δεν είμαι συνιστώσα της ΝΔ μπορώ να εκφράσω όλη την παράταξη, απάντησε μέσω τηλεοπτικών δηλώσεών του (ΣΚΑΪ) στους επικριτές του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι η ΝΔ επί των ημερών του θα γίνει μια κεντροδεξιά παράταξη με μία μεταρρυθμιστική στροφή προς το κέντρο, που θα εκφράζει όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις της χώρας.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχαρίστησε τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη στήριξή του, λέγοντας ότι είναι μεταρρυθμιστής σαν τον ίδιο και το απέδειξε στην κυβέρνηση Σαμαρά.

Έκανε επίσης έμμεσο άνοιγμα στον Απόστολο Τζιτζικώστα, λέγοντας ότι στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών τρεις υποψήφιοι μίλησαν για ανάγκη ανανέωσης στη ΝΔ και τώρα έχει απομείνει μόνο ένας και πρέπει να στηριχθεί γιατί η ΝΔ έχει ανάγκη ανανέωσης. Το 60% του κόσμου ζήτησε ανανέωση, είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης άφησε αιχμές για τη στήριξη του κου Μεϊμαράκη από τον Κώστα Καραμανλή, λέγοντας εγώ είμαι αυτόφωτος, όποιος ψηφίζει Κυριάκο παίρνει Κυριάκο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή