Ν.Δ.: Η κα. Γεροβασίλη ψεύδεται για τις συντάξεις

Ν.Δ.: Η κα. Γεροβασίλη ψεύδεται για τις συντάξεις

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΝΔ κατηγορεί την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη ότι ψεύδεται και πάλι κατηγορώντας άλλους για όσα ήδη απεργάζεται σε ό,τι αφορά τις συντάξεις.

 

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι ήδη η κυβέρνηση ενέγραψε στον Προϋπολογισμό περικοπές συντάξεων 1,7 δισ. ευρώ και δεσμεύτηκε για περικοπές που συνολικά φτάνουν τα 3,2 δισ., ενώ αντί να δώσει τη 13η σύνταξη που υποσχόταν, προχώρησε σε 13 μειώσεις συντάξεων.

 

Υπενθύμισε παράλληλα ότι η 13η σύνταξη και οι αυξήσεις μισθών και συντάξεων ήταν προεκλογική εξαγγελία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ενώ μετεκλογικά, προσπαθούσε να πείσει ότι "δεν υπήρξαν και δε θα υπάρξουν περικοπές στις κύριες και επικουρικές συντάξεις των ασφαλισμένων".

 

«Τώρα, τόσο ο ίδιος ο πρωθυπουργός, όσο και ο αρμόδιος υπουργός δηλώνουν ότι δεν θα υπάρξουν μειώσεις στις κύριες συντάξεις, προαναγγέλλοντας μειώσεις στις επικουρικές. Κανένας πια δεν μπορεί να τους εμπιστεύεται», καταλήγει στη σχετική ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή