Το Μαξίμου ξορκίζει το φλερτ με Λεβέντη

Το Μαξίμου ξορκίζει το φλερτ με Λεβέντη

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ποτέ δεν ήταν στρατηγική της κυβέρνησης η αναζήτηση εταίρου στην Ενωση Κεντρώων» διαμηνύει το Μέγαρο Μαξίμου, «αδειάζοντας» κορυφαίους υπουργούς που επέλεξαν τις προηγούμενες ημέρες να μιλήσουν κολακευτικά για τον κ. Λεβέντη, δίνοντας τροφή στα σχετικά σενάρια.

Ο κίνδυνος ανάδειξης του κ. Λεβέντη σε ρυθμιστή των εξελίξεων, αλλά και οι χθεσινές, διόλου κολακευτικές αναφορές του επικεφαλής της Ενωσης Κεντρώων αναφορικά με ενδεχόμενη παροχή στήριξης στην κυβέρνηση δείχνουν να προκαλούν εκνευρισμό και ενόχληση στην κυβερνητική ηγεσία.

Ο κ. Λεβέντης δήλωσε χαρακτηριστικά (ΣΚΑΪ) ότι, «αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κ. Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε». Επανέλαβε δε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να μπει μόνο του σε μια κυβέρνηση συνεργασίας, αναφέροντας ότι μια κυβέρνηση «έχει νόημα αν συμμετάσχουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ν.Δ. και η Ενωση Κεντρώων», ενώ είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν είναι σοβαρά κόμματα και μόνον υβρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή