Παυλόπουλος σε Τσίπρα: Το 2016 θα ανακάμψουμε και θα φορέσεις γραβάτα

Παυλόπουλος σε Τσίπρα: Το 2016 θα ανακάμψουμε και θα φορέσεις γραβάτα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην Προεδρική Φρουρά έκοψε το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευε ο υπουργός Εθνικής 'Άμυνας Πάνος Καμμένος.

 

Ο κ. Παυλόπουλος εξήρε το έργο και το συμβολισμό της Προεδρικής Φρουράς και συνολικότερα το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

Από την πλευρά του, ο κ. Καμμένος διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις, παρά την οικονομική κρίση, διατηρούν υψηλό το ηθικό τους και βρίσκονται πάντοτε σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση ώστε να εξασφαλίσουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

 

Στην εκδήλωση ήταν παρούσα σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Νωρίτερα, ο κ. Παυλόπουλος είχε συζήτηση με τον πρωθυπουργό, κατά την οποία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της χώρας και την οικονομική ανάκαμψή της εντός του 2016. Μάλιστα, αναφερόμενος σε παλαιότερη δήλωση του κ. Τσίπρα ότι θα φορέσει γραβάτα όταν διευθετηθεί το χρέος, του επισήμανε χαριτολογώντας ότι «το 2016 θα βγούμε από το μνημόνιο και θα φορέσεις γραβάτα».

Ο Αλ. Τσίπρας απάντησε «Πρόεδρε, βάζεις ψηλά τον πήχη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή