Εκδήλωση κατά χρέους με Ζωή Κωνσταντοπούλου

Εκδήλωση κατά χρέους με Ζωή Κωνσταντοπούλου

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με παρέμβαση επικεντρωμένη στις εργασίες και στα πορίσματα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου συμμετέχει αύριο Σάββατο, ως κεντρική ομιλήτρια, σε ανοικτή εκδήλωση για το χρέος, που πραγματοποιείται στις 10 π.μ. στο ισόγειο κτίριο του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Την εκδήλωση διοργανώνει η ευρωπαϊκή διεπιστημονική φοιτητική οργάνωση AEGEE (Association des Etats Généraux des Etudiants de l’Europe / European Students’ Forum), με θέμα «EU debt & refugee crisis: How successfully does the EU manage? Will the EU survive? » («Ευρωπαϊκό χρέος και προσφυγική κρίση: Ανταποκρίνεται με επιτυχία η Ε.Ε.; Θα επιβιώσει η Ε.Ε.;»).

Η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε η ίδια προαναγγείλει προ ημερών, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος», την πρόθεσή της να συνεχίσει να ασχολείται ενεργά με το θέμα του χρέους. «Θα συνεχίσουμε σε επίπεδο κοινωνίας το έργο των επιτροπών για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους και τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών. Υπάρχει ιδιαίτερα ζωηρό ενδιαφέρον, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο», είχε δηλώσει σχετικά. Μάλιστα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είχε αναφέρει ότι από τα πορίσματα της Επιτροπής ενοχλούνται «εκείνοι που δημιούργησαν το χρέος και θέλουν να το φορτώσουν στις πλάτες της κοινωνίας».

Αναφορικά με τα επόμενα βήματά της, δήλωσε ότι θα αναλάβει κάθε πρωτοβουλία για την αποτίναξη του μνημονιακού ζυγού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή