Κ. Μητσοτάκης: «Τη Δευτέρα η ΝΔ θα είναι ανανεωμένη»

Κ. Μητσοτάκης: «Τη Δευτέρα η ΝΔ θα είναι ανανεωμένη»

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ψήφισε για την εκλογή του νέου  Αρχηγού του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σήμερα, Κυριακή 10 Ιανουαρίου, στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο Κηφισιάς και αμέσως μετά έκανε την εξής δήλωση:

«Σήμερα ξημερώνει μια νέα μέρα για τη Νέα Δημοκρατία και για την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους Νεοδημοκράτες οι οποίοι προσέρχονται και σήμερα μαζικά στην κάλπη για να επιλέξουν τον νέο αρχηγό. Όπως βλέπετε η διαδικασία διεξάγεται ομαλά, χωρίς καμία καθυστέρηση. Θέλω να ζητήσω από όσες και όσους δεν έχουν ασκήσει ακόμα το εκλογικό τους δικαίωμα να το κάνουν.

Τη Δευτέρα η Νέα Δημοκρατία δεν θα είναι απλά ενωμένη, θα είναι και ανανεωμένη και η νέα μεγάλη Κεντροδεξιά θα μπορέσει να προτάξει σύντομα ένα πειστικό εναλλακτικό σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή