Σφοδρή επίθεση από τους ΑΝΕΛ

Σφοδρή επίθεση από τους ΑΝΕΛ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε μια πολύ επιθετική δήλωση, που μάλλον πρόδωσε τον αιφνιδιασμό των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το αποτέλεσμα της κάλπης στη Ν.Δ., υποδέχθηκε το κόμμα του κ. Πάνου Καμμένου τη νίκη του κ. Κυρ. Μητσοτάκη.

«Πρόκειται για τα παιχνίδια της μοίρας. Ο κ. Σαμαράς που έριξε την κυβέρνηση Κων. Μητσοτάκη βοήθησε τον γιο του να γίνει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ενεργό συμμετοχή πάντως σ’ αυτό είχαν και οι σκληροπυρηνικοί ψηφοφόροι του σημιτικού μπλοκ, που είναι προφανές ότι βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με ακροδεξιά στοιχεία όπως ο Αδ. Γεωργιάδης, δηλαδή με τους υβριστές του Κ. Καραμανλή», ανέφερε –σε συννενόηση βέβαια με τον κ. Καμμένο– η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κ. Μαρ. Χρυσοβελώνη, προδικάζοντας επιπλέον ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα μετατραπεί στο εξής «σε ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο κόμμα, που θα εξυπηρετεί μόνο τους σκοπούς της ολιγαρχίας, χάνοντας κάθε λαϊκό έρεισμα».

«Είναι φανερό ότι σ’ αυτές τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ., οι δύο τάσεις συγκρούστηκαν και οι διαθέσεις των ψηφοφόρων διχάστηκαν», πρόσθεσε η βουλευτής των ΑΝΕΛ κι αν κάτι προκάλεσε αίσθηση, ήταν το κλείσιμο της δήλωσής της: «Οι ΑΝΕΛ με τις αρχές τους αποτελούν τον μόνο συνεχιστή της πορείας που χάραξε και εφάρμοσε ο Κων. Καραμανλής», είπε, προκαλώντας το ειρωνικό σχόλιο βουλευτών της Ν.Δ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή