Μαξίμου: Ευρεία ατζέντα στη συνάντηση Τσίπρα – Κουτσούμπα

Μαξίμου: Ευρεία ατζέντα στη συνάντηση Τσίπρα – Κουτσούμπα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ευρύτατο φάσμα θεμάτων, όπως η πορεία της διαπραγμάτευσης, οι εξελίξεις στην Ευρώπη καθώς και σε διεθνές και περιφερειακό επίπεδο, το Κυπριακό, και η προσφυγική κρίση, συζήτηθηκαν κατά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Κουτσούμπα για την πρόθεση της κυβέρνησης να προωθήσει συνταγματική αναθεώρηση και αλλαγή του εκλογικού νόμου, όπως επίσης και για το επικείμενο νομοσχέδιο για μεταρρύθμιση στη δημόσια διοίκηση.

«Με σεβασμό στις γνωστές ιδεολογικές διαφορές έγινε ένας γόνιμος και ειλικρινής διάλογος», καταλήγει το Μαξίμου.

Θέματα παιδείας, υγείας, προσφύγων, διαχείρισης απορριμμάτων και ανέγερσης τεμένους εξέτασαν Τσίπρας – Καμίνης

Θέματα σχετικά με την κοινωνική πολιτική, την παιδεία την υγεία, τον τουρισμό, τους δημόσιους χώρους, την προσφυγική κρίση, την ασφάλεια, και τη διαχείριση απορριμμάτων συζητήθηκαν στην συνάντηση του πρωθυπουργού με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Ο πρωθυπουργός, ενημέρωσε επίσης, τον δήμαρχο Αθηναίων για τις θεσμικές παρεμβάσεις που σχεδιάζει η κυβέρνηση στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μεταξύ άλλων και σε σχέση με τους οικονομικούς πόρους των δήμων και τη διαχείριση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Επιπλέον, συζητήθηκαν και θέματα ειδικού ενδιαφέροντος όπως η ανέγερση τεμένους και η κατασκευή αποτεφρωτηρίου στην Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή