Ποτάμι: «Να μας πει ο κ. Τσίπρας για τα σχέδια καταστροφής»

Ποτάμι: «Να μας πει ο κ. Τσίπρας για τα σχέδια καταστροφής»

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απαντήσεις από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τα σχέδια της κυβέρνησης περί έκδοσης νομισμάτων και τις αποστολές στη Λατινική Αμερική για προμήθεια καυσίμων, κρέατος και φαρμάκων που αποκάλυψε με δημοσίευμά της η «Κ», ζητά με ανακοίνωσή του το «Ποτάμι». Οπως αναφέρεται σε αυτήν:

«Τα όσα αποκαλύπτονται σήμερα από την “Καθημερινή” για τις επαφές της αριστεροακροδεξιάς κυβέρνησης, με εταιρείες για έκδοση νομισμάτων και τις αποστολές στη Λατινική Αμερική για προμήθεια καυσίμων, κρέατος και φαρμάκων δείχνουν από τι γλυτώσαμε.

Διαβάζοντας όλα αυτά, που ξεπερνούν κάθε πολιτική φαντασία και αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας, αναρωτιέται κανείς: Τόσο ερασιτέχνες; Τόσο ιδεοληπτικοί; Τόσο τυχοδιώκτες;

Με όλα αυτά που έρχονται στο φως, αποδεικνύεται πόσο δίκαιο είχαν εκείνοι που προειδοποιούσαν για την επερχόμενη καταστροφή και ζητούσαν επίμονα να τελειώνουν οι πειραματισμοί και να υπάρξει συμφωνία με την Ευρώπη πριν κλείσουν οι τράπεζες και μας ''πουλήσουν'' σε κάποιο τριτοκοσμικό καθεστώς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή