Επίσκεψη Αλ. Τσίπρα στο Πέραμα

Επίσκεψη Αλ. Τσίπρα στο Πέραμα

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την περιοχή του Περάματος επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός, όπου έγινε δεκτός από το δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Λαγουδάκη.

Ο πρωθυπουργός κατά τη σύντομη τοποθέτησή του τόνισε ότι πάντα υπάρχουν τρόποι να στηρίξεις τους πιο αδύναμους, ενώ ανακοίνωσε μέτρα για την ενίσχυση του δήμου, μεταξύ των οποίων, γεύμα για όλα τα παιδιά του Περάματος, διάνοιξη δρόμων και έργα υποδομής για να μην υπάρχουν αποκλεισμοί και επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου της περιοχής. Επιπλέον, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση ασκεί πίεση για την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και εκτίμησε ότι κάποια στιγμή θα αποδώσει

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας έστειλε σαφές πολιτικό μήνυμα, τονίζοντας ότι «πρόκειται για μία περιοχή της Αθήνας που συνυπάρχει με την έννοια του αποκλεισμού. Παρά την κρίση μπορούμε να δώσουμε ενδιαφέρον και προστασία στους πιο αδύναμους. Δεν θα αφήσουμε τους κατοίκους στη Χρυσή Αυγή».

Ο κ. Τσίπρας συνοδευόταν από τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης αρμόδια για θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, το υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θ. Δρίτσα,τον αναπληρωτή υπουργό Αμυνας Δημήτρη Βίτσα αλλά και τον αρμόδιο υφυπουργό για το ΕΣΠΑ Αλέξη Χαρίτση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή