ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ χτυπάει κόκκινο

nd-o-panikos-toy-syriza-chtypaei-kokkino-2120426

«Μετά τις 10 Ιανουαρίου ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβεται» – τονίζει η ΝΔ σε ανακοίνωση που εξέδωσε προ ολίγου, βράδυ Κυριακής.

«Ξεκίνησε με προσωπικές επιθέσεις στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Συνέχισε με γκρίζες διαρροές και ύβρεις», σημειώνει η Συγγρού για να υπογραμμίσει:

«Σήμερα κατεβαίνουν ακόμα ένα σκαλί. Επιχειρούν να ταυτίσουν την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας με το φασιστικό μόρφωμα της Χ.Α. Ο πανικός τους χτυπάει κόκκινο».

«Ως η μετριοπαθής, δημοκρατική και μεταρρυθμιστική δύναμη της χώρας – διευκρινίζει η ΝΔ – δε θα τους ακολουθήσουμε.

Την κατηφόρα τους την κρίνουν οι πολίτες που δεινοπαθούν από την πολιτική τους ανεπάρκεια», καταλήγει.

Είχε προηγηθεί η επιθετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα σημερινά γεγονότα στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, όπου αγρότες αντέδρασαν εντονότατα στην παρουσία του Δημήτρη Μάρδα, ζητώντας του να ακυρώσει την προγραμματισμένη του ομιλία στην περιοχή. Αλλά και στη Βιάννο της Κρήτης, όπου ομάδα αγροτών "έκοψε τον δρόμο" του Παναγιώτη Κουρουμπλή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το προωθούμενο ασφαλιστικό.

Ενώ νωπές είναι οι μνήμες από το πρόσφατο "μπλόκο" στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου που οδήγησαν ακόμη και σε ακύρωση των εγκαινίων της Agrotica στη Θεσσαλονίκη.