ΚΚΕ: Διάλογος-απάτη από την κυβέρνηση

ΚΚΕ: Διάλογος-απάτη από την κυβέρνηση

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «διάλογο-απάτη» και «υποταγή στους εκβιασμούς της τρόικας» κατήγγειλε χθες τον πρωθυπουργό ο κ. Δημ. Κουτσούμπας, επιδιώκοντας να αποδομήσει όλη την επιχειρηματολογία της δήλωσής του, η οποία, κατά το ΚΚΕ, είχε κύριο σκοπό να παραπλανήσει τους πολίτες.

«Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε! Ο πρωθυπουργός, κάτω από την παλλαϊκή κατακραυγή για τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησής του, επανέφερε τον διάλογο-απάτη για να κάμψει τις αντιδράσεις και τη γνωστή άθλια λογική των υποκινούμενων αγώνων», είπε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Παράλληλα, με αφορμή τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές, τόνισε ότι «επιβεβαιώνει την υποταγή της στους εκβιασμούς του κουαρτέτου για την αξιολόγηση και την εφαρμογή των μέτρων του μνημονίου».

«Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να αντιπαρατεθεί με τον εύκολο αντίπαλο, τη Νέα Δημοκρατία και τα κόμματα των οποίων συνεχίζει το έργο και που αγκαλιά ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο, στηρίζοντας την Ε.Ε., το ΔΝΤ, το κεφάλαιο και το σάπιο κράτος τους», κατέληξε ο γραμματέας του ΚΚΕ, εκτιμώντας ότι όλα τα κόμματα του ευρωπαϊκού τόξου έχουν πια απέναντί τους «τους αγωνιζόμενους εργάτες, τους αγρότες, τους αυταπασχολούμενους, τους επιστήμονες, τους νέους και τις νέες, το δίκιο των οποίων στηρίζει», όπως είπε, «μόνο το ΚΚΕ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή