Παφίλης προς αγρότες: Απομονώστε τους προβοκάτορες

Παφίλης προς αγρότες: Απομονώστε τους προβοκάτορες

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτή έκκληση, από του βήματος της Βουλής, απηύθυνε προς τους αγρότες πριν από λίγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Αθ. Παφίλης «να απομονώσουν τους προβοκάτορες», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Στην αίθουσα της Ολομέλειας είναι σε εξέλιξη από το πρωί συζήτηση επί νομοσχεδίου για την κύρωση δύο Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου, ενώ θα ακολουθήσει η συζήτηση επίκαιρης επερώτησης της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» για τα αγροτικά ζητήματα. Δεδομένων των εξελίξεων, που προσλαμβάνουν και επεισοδιακό χαρακτήρα, στο κέντρο των Αθηνών, μεταξύ ομάδων αγροτών και της αστυνομίας, όλοι όσοι λαμβάνουν το λόγο, αναφέρονται στις εξελίξεις αυτές. Υπό αυτό το πρίσμα η προαναφερθείσα τοποθέτηση του κ. Παφίλη έχει ιδιαίτερη σημασία.

Αξιοσημείωτο είναι ότι λίγα λεπτά νωρίτερα, από το ίδιο βήμα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της «Χρυσής Αυγής» Χρ. Παππάς έκλεινε την ομιλία του δηλώνοντας ότι το κόμμα του στηρίζει της κινητοποιήσεις και λέγοντας το σύνθημα «Ελλάς – Αγρότες – Εθνικισμός».

Στο περιθώριο των περί τα αγροτικά συζητήσεων, οι ομιλητές κατά περίσταση συνέχισαν τις αναφορές στις σχετικές με την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο προσφυγικό, ενώ το πολιτικό θερμόμετρο ανέβηκε εκ νέου και με αφορμή τη χθεσινή ψήφιση της τροπολογίας για τις τηλεοπτικές άδειες. Στο πλαίσιο αυτό, ξεχώρισαν οι εντονότατες διαμαρτυρίες των κ. Α. Λοβέρδου (Δημοκρατική Συμπεράταξη) και Χ. Θεοχάρη (Ποτάμι), επειδή στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» δημοσιεύονται οι φωτογραφίες τους υπό τον τίτλο «Συνήγοροι της διαπλοκής».

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει, τέλος, το γεονός ότι εκτός από τους συγκυβερνώντες ΑΝΕΛ, πριν από λίγο και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Βαγενά δήλωσε ότι καταψηφίζει την τροπολογία για το Μέγαρο Μουσικής.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή