Ηχηρή απάντηση Αποστολάκη στις ύβρεις της Χρυσής Αυγής

Ηχηρή απάντηση Αποστολάκη στις ύβρεις της Χρυσής Αυγής

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρή απάντηση στην προκλητική συμπεριφορά των χρυσαυγιτών βουλευτών κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Aμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων την περασμένη Τετάρτη, έδωσε χθες ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ κ. Ευάγγελος Αποστολάκης.

«Οι Ελληνικές Eνοπλες Δυνάμεις έχουν πλήρη συνείδηση και απόλυτη προσήλωση στην αποστολή τους, όπως αυτή ορίζεται, αποκλειστικά και μόνο, από το Σύνταγμα και τους νόμους. Ως εκ τούτου αποτελούν δομικό στοιχείο του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και κάθε προσπάθεια υπονόμευσής τους είναι ευθεία βολή εναντίον του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολάκης, απαντώντας στις υποτιμητικές ύβρεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής εναντίον των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας είναι υπερήφανοι για την αποστολή που τους έχει αναθέσει ο ελληνικός λαός και –αν χρειαστεί– θα πράξουν το καθήκον τους με την ίδια αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση που οι πατεράδες τους πολέμησαν τον φασιστικό και ναζιστικό εισβολέα, αποσπώντας τον παγκόσμιο σεβασμό και αναγνώριση» κατέληξε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Aμυνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή