ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας έχει κάνει το ψέμα δεύτερη φύση του»

ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας έχει κάνει το ψέμα δεύτερη φύση του»

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας τα όσα υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχετικά με τη λίστα Μπόργιανς, τον κατηγόρησαν ότι αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων και ότι την ώρα που ζητά εθνική συνεννόηση επιλέγει το δρόμο του διχασμού.

«Ο κ. Τσίπρας, για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται θλιβερά κατώτερος των περιστάσεων. Την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει δραματικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα, επιλέγει για μια ακόμη φορά το δρόμο του διχασμού, της συκοφαντίας και της λασπολογίας», τόνισαν οι ίδιοι κύκλοι και συμπλήρωσαν:

«Κι όλα αυτά, ενώ μόλις σήμερα το πρωί ζητούσε συνεννόηση από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αντιμετώπιση της εκτός ελέγχου κατάστασης που αντιμετωπίζει η χώρα στο προσφυγικό – μεταναστευτικό και στην οποία ο ίδιος συνέβαλλε με την πολιτική του. Επιτίθεται ανοίκεια εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος αναλαμβάνει εδώ και ένα μήνα συνεχείς πρωτοβουλίες εντός και εκτός Ελλάδας ενίσχυσης της χώρας απέναντι στο εθνικό ζήτημα του προσφυγικού».

«Από τη μία ζητά συνεννόηση και από την άλλη υβρίζει. Είναι ο Δρ. Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ της πολιτικής. Αποκορύφωμα αυτής της απαράδεκτης στάσης είναι ότι χρησιμοποίησε σήμερα στη Βουλή ως δήθεν αποδεικτικό των θέσεών του μια επιστολή που λέει τα αντίθετα από αυτά που ισχυρίστηκε», κατέληξαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή