Αμεση σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για το προσφυγικό ζητά η ΝΔ

Αμεση σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για το προσφυγικό ζητά η ΝΔ

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την άμεση σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζητά η ΝΔ, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως δεν έχει κανένα σχέδιο και επισημαίνοντας πως δεν εμπιστεύεται τον πρωθυπουργό τον οποίο και χαρακτηρίζει «μοιραίο».

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιώργος Κουμουτσάκος, σημειώνει πως το προσφυγικό- μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον εκτός ελέγχου και πως είναι προφανές ότι δεν υπάρχει επιχειρησιακό σχέδιο άμεσης αντιμετώπισης της κατάστασης.

Επισημαίνει πως η ίδια η κυβέρνηση εδώ και εβδομάδες μιλούσε για επικείμενο κλείσιμο των συνόρων μας κάτι που επιβεβαιώνει, όπως λέει, ότι «το μόνο μέλημά της ήταν να προετοιμαστεί η κοινή γνώμη και όχι ένα αποτελεσματικό σχέδιο δράσης».

Ο κ. Κουμουτσάκος τονίζει, τέλος, πως η ΝΔ δεν εμπιστεύεται τον «μοιραίο», όπως τον χαρακτηρίζει, πρωθυπουργό για να αντιμετωπίσει τη δραματική αυτήν κατάσταση και του ζητά να συγκαλέσει άμεσα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, όπως οφείλει να κάνει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή