Διάσταση απόψεων ανάμεσα σε Ποτάμι και Χ. Θεοχάρη για το θέμα Μουζάλα

Διάσταση απόψεων ανάμεσα σε Ποτάμι και Χ. Θεοχάρη για το θέμα Μουζάλα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαξιφισμοί σημειώθηκαν ανάμεσα στο Ποτάμι και τον βουλευτή τού κόμματος Χάρη Θεοχάρη, καθώς εκφράστηκαν διαφορετικές θέσεις σχετικά με τις απόψεις περί «Μακεδονίας» του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και την απαίτηση του Πάνου Καμμένου να παραιτηθεί.

Νωρίς το πρωί σε επίσημο σχόλιό του το Ποτάμι ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «…υπάρχουν πολλοί λόγοι να παραιτηθεί ένας υπουργός, αλλά τα σαρδάμ δεν περιλαμβάνονται σ΄ αυτούς. Εθνοκάπηλοι συμμαζευτείτε. Η χώρα έχει τραγικά προβλήματα… Μην καταπίνουμε την κάμηλο και διυλίζουμε τον κώνωπα».

Λίγο αργότερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης είπε χαρακτηριστικά: «Ένα τόσο σοβαρό ατόπημα μπορεί να λυθεί με την παραίτηση και τη συγνώμη του υπουργού, αυτό που δεν λύνεται με τίποτα είναι η ανικανότητα της κυβέρνησης».

Από το Ποτάμι σχολίασαν ότι «… εκφράζεται από τα όργανά του και προφανώς μας χωρίζει άβυσσος από τις δηλώσεις Καμμένου».

Ο Χάρης Θεοχάρης ανταπάντησε με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα όπου παραθέτει την ακριβή αναφορά του: «Tο λεκτικό ατόπημα του κ. Μουζάλα είναι απλώς ένας ακόμα λόγος που θα έπρεπε να τον οδηγήσει στην παραίτηση. Διπλωματικά σαρδάμ δεν υφίστανται».

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή