Βαρουφάκης: «Αμισθί έως τις 6 Ιουλίου οι υπηρεσίες του Κιμ Γκλεν»

Βαρουφάκης: «Αμισθί έως τις 6 Ιουλίου οι υπηρεσίες του Κιμ Γκλεν»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ. Νικήτα Κακλαμάνη σχετικά με τις απολαβές του συμβούλου του Κιμ Γκλεν απαντά με ανακοίνωσή του ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, διευκρινίζοντας ότι ο Κορεάτης οικονομολόγος πρόσφερε τις υπηρεσίες του αμισθί, έως τις 6 Ιουλίου.

Επί  υπουργίας του κ. Βαρουφάκη, σύμφωνα με τον ίδιο, ο Κιμ αποδέχθηκε την πρόσκληση να βοηθήσει με την διαπραγμάτευση, εργαζόμενος αμισθί τους πρώτους μήνες, έως ότου οι αρμόδιες υπηρεσίες μελετήσουν και συντάξουν τη βέλτιστη σύμβαση μεταξύ του δημοσίου και μιας ομάδας τεχνικών συμβούλων, συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, ο Κιμ Γκλεν συμφώνησε και έτσι προχώρησε η συνεργασία. Μέχρι την 6η Ιουλίου η σύμβαση δεν είχε υπογραφτεί και ο Κιμ δεν είχε τις παραμικρές αποδοχές πέραν της κάλυψης των εξόδων μετακίνησης και διαμονής του στην Αθήνα και στο εξωτερικό κατά την διάρκεια αποστολών στις οποίες συμμετείχε, συνέχισε ο κ. Βαρουφάκης, παραπέμποντας στη «Διαύγεια».

«Για το τι συνέβη μετά την 6η Ιουλίου 2015 δεν γνωρίζω» κατέληξε, σχετικά.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή