Στο Χονγκ Κονγκ για το Ασιατικό Επιχειρηματικό Συνέδριο ο Αντ. Σαμαράς

Στο Χονγκ Κονγκ για το Ασιατικό Επιχειρηματικό Συνέδριο ο Αντ. Σαμαράς

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, αναχωρεί τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016, για το Χονγκ Κονγκ, προκειμένου να συμμετάσχει ως ομιλητής στο 19ο ετήσιο Ασιατικό Επιχειρηματικό Συνέδριο (19th Annual Asian Investment Conference).

Η παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού με θέμα «Ποιος ο ρόλος της Ελλάδας στον προσδιορισμό του Eυρωπαϊκού μέλλοντος;» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 17:00.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν περισσότερες από 2.800 προσωπικότητες και ανάμεσα στους ομιλητές είναι πολιτικοί και οικονομικοί ηγέτες, κεντρικοί τραπεζίτες, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκοί και οικονομολόγοι όπως ο πρώην Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Sir John Major, ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Nicholas Burns, ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών κ. Ban Ki-moon, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού κ. Peter Maurer, ο πρώην Πρωθυπουργός του Κατάρ Σεΐχης Hamad bin Jassim bin Jaber Al-Thani, ο Υπουργός Εμπορίου και Επενδύσεων της Αυστραλίας κ. Hon. Steven Ciobo, ο πρώην Διευθυντής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου των ΗΠΑ υπό τους Προέδρους Obama και Clinton κ. Gene Sperling και η πρώην Υπουργός και επικεφαλής του Συμβουλίου Πολιτικής Έρευνας του κυβερνώντος Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (LDP) της Ιαπωνίας κα Tomomi Inada.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή