Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ειδικότερα, τους κατηγορεί ότι «αντί να καταδικάσουν όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ή, τουλάχιστον, να ζητήσουν εξηγήσεις από το ΔΝΤ, έχουν αναλάβει, από χτες, τον ρόλο του αυτόκλητου υπερασπιστή και συμπαραστάτη του ΔΝΤ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αποκάλυψη των διαλόγων Τόμσεν-Βελκουλέσκου περί πρόκλησης πιστωτικού γεγονότος, με σκοπό την αποδοχή από την κυβέρνηση των θέσεων του ΔΝΤ, δείχνει, με απροκάλυπτο τρόπο, τους ωμούς εκβιασμούς τους οποίους είχε να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση, όλους αυτούς τους μήνες. Τα συγκεκριμένα πρόσωπα, μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να απειλούν την ευρωπαϊκή πολιτική σταθερότητα, μέσα από τον συσχετισμό της διαπραγμάτευσης του ελληνικού προγράμματος, με το επερχόμενο δημοψήφισμα στη Μ. Βρετανία. Μπροστά σε αυτή την αποκάλυψη, η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης, αντί να καταδικάσουν όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ή, τουλάχιστον, να ζητήσουν εξηγήσεις από το ΔΝΤ, έχουν αναλάβει, από χτες, τον ρόλο του αυτόκλητου υπερασπιστή και συμπαραστάτη του ΔΝΤ.

Από τη ζέση τους, μάλιστα, έφτασαν μέχρι το σημείο να εγείρουν θέμα ασφάλειας και απορρήτου των επικοινωνιών. Ο κόσμος τους έχει πάρει πια χαμπάρι. Έχει καταλάβει πόσο σκληρά διαπραγματεύονταν, έχει συνειδητοποιήσει με ποιανού το μέρος είναι. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας και θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις ώστε οι εκβιασμοί να πέσουν στο κενό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή