Δένδιας: Η μόνη λύση είναι να φύγει ο Τσίπρας

Δένδιας: Η μόνη λύση είναι να φύγει ο Τσίπρας

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την άμεση αποχώρηση του Αλεξη Τσίπρα από την πρωθυπουργία της χώρας ζήτησε ο Νίκος Δένδιας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Αν ο γιατρός σας χειρουργεί και παραλίγο να πεθάνετε, επειδή μαθαίνει να χειρουργεί στο χειρουργείο, η μόνη λύση είναι να φύγει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε την ανησυχία του για το προσφυγικό-μεταναστευτικό θέμα:

«Χθες μπήκαν περισσότεροι μετανάστες απ’ όσους επεστράφησαν… Θα γονατίσει και η υπηρεσία ασύλου, δεν μπορεί να διαχειριστεί τόσες αιτήσεις, ούτε μπορούν να βρεθούν και να εκπαιδευτούν 4.000 ευρωπαίοι για τη δουλειά αυτή».

Για η διαρροή των WikiLeaks και την διαπραγμάτευση είπε:

«Πάμε να κλείσουμε διαπραγμάτευση Μάιο – Ιούνιο εν μέσω τσακωμού ενώ ο Τσακαλώτος έλεγε ότι αν η διαπραγμάτευση πάει Ιούνιο θα καταστραφούμε. Η κατάσταση επιβαρύνει το κλίμα των διαπραγματεύσεων.Αιμορραγούμε κάθε μέρα, η αξιολόγηση έπρεπε να έχει κλείσει χθες. Μας καλούμε να μοιραστούμε το λογαριασμό ενώ εμείς άλλα λέγαμε και στην οικονομία και στο προσφυγικό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή