ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Η ελπίδα του ελληνικού λαού καταπλακώθηκε από το τρίτο μνημόνιο

gennimata1--3

«Η κυβέρνηση, με τις επιλογές της, φτωχοποιεί τη μεσαία τάξη και εξαθλιώνει καθημερινά τους φτωχούς» δήλωσε από την Κόρινθο, πρώτο σταθμό της περιοδείας της στην περιοχή και την Τρίπολη, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά. «Κάθε μέρα και περισσότερο ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται ότι έχει παραπλανηθεί από το ΣΥΡΙΖΑ. Η ελπίδα που τους υποσχέθηκε καταπλακώθηκε από το τρίτο μνημόνιο» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για άλλη μία φορά, όπως ακριβώς έκανε και το 2015, χάνει πολύτιμο χρόνο. Διαπραγματεύεται χωρίς σχέδιο και χωρίς στρατηγική και με δεδομένες τις ακραίες θέσεις που διαχρονικά εκφράζει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, οι άγονες συγκρούσεις που η κυβέρνηση προκαλεί, θέτουν σε κίνδυνο την οικονομία της χώρας και απομακρύνουν, δυστυχώς, την ελπίδα για μείωση του κόστους εξυπηρέτησης του δημοσίου χρέους».

«Οι προοδευτικές δυνάμεις έχουν μόνο έναν δρόμο, να τα καταφέρουμε. Να διαμορφώσουμε έναν ισχυρό πόλο, έναν κεντροαριστερό πόλο εξουσίας και να διαμορφώσουμε μία πρόταση που θα δίνει διέξοδο οριστικά από την κρίση, θα αντιμετωπίζει τις ανισότητες που δημιουργήθηκαν κυρίως μέσα από τη διαχείριση της κρίσης και θα εξασφαλίζει ευκαιρίες για τους Έλληνες πολίτες και πριν απ' όλα και τη νέα γενιά» τόνισε η κ. Γεννηματά.