Ποτάμι για Κυβέρνηση: Κάθε θεατρική παράσταση κάποτε τελειώνει

Ποτάμι για Κυβέρνηση: Κάθε θεατρική παράσταση κάποτε τελειώνει

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αιχμηρή ανακοίνωσή του το Ποτάμι επιτίθεται στην Κυβέρνηση μετά την συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Πορτογάλο ομόλογό του Αντόνιο Κόστα. 

Αναλυτικά: "Νέα διεθνής επιτυχία της κυβέρνησης. Υπέγραψε σύμφωνο εναντίον της λιτότητας με την Πορτογαλία. Προφανώς λιτότητα δεν θεωρείται το πογκρόμ έμμεσων και άμεσων φόρων, ούτε οι νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις ούτε η ασφυξία στην αγορά. Πόλεμος εναντίον της λιτότητας σημαίνει, προφανώς, το δικαίωμα κάθε ανεπάγγελτου "αγωνιστή" σε μια θέση σε υπουργικά και πρωθυπουργικά γραφεία. Κάθε θεατρική παράσταση κάποτε τελειώνει".

Λίγη ώρα αργότερα το Ποτάμι επιτέθηκε και στον αναπληρωτή Υπουργό  Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα για τους χειρισμούς του στην Ειδομένη. Αναλυτικά:  

«Tις δυνάμεις ασφαλείας της FYROM κατήγγειλε για τις βιαιοπραγίες σε βάρος προσφύγων και μεταναστών στην Ειδομένη ο αρμόδιος υπουργός κ. Τόσκας. Σωστά έπραξε. Παρέλειψε όμως να μας πει ποιος έχει την ευθύνη για την ασφάλεια των προσφύγων και των μεταναστών. Η FYROM ή η Ελλάδα; Και που έγιναν οι βιαιοπραγίες; Σε τίνος το έδαφος;  Γνώριζαν βέβαια στην ελληνική κυβέρνηση το βρώμικο παιχνίδι με τα φυλλάδια που καλούσαν τους πρόσφυγες της Ειδομένης σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα για να περάσουν τα σύνορα. Τι έκαναν οι ελληνικές αρχές τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα; Ας μας απαντήσει ο κ. Τόσκας αντί εκ των υστέρων να καταγγέλλει όσα έγιναν σε ελληνικό έδαφος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή