Κ. Μητσοτάκης: Οι Ελληνες έχουν μπουχτίσει με αυτή την κυβέρνηση

Κ. Μητσοτάκης: Οι Ελληνες έχουν μπουχτίσει με αυτή την κυβέρνηση

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Bέβαιος ότι η  Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική λύση που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο CNN International.

Τόνισε ότι: «Η κυβέρνηση έχει απωλέσει την εμπιστοσύνη του λαού. Έχει μπουχτίσει ο λαός με αυτήν την κυβέρνηση. Δεν ξέρω τι  είναι αυτό που μπορεί να προκαλέσει εκλογές. Εμείς, όμως, είμαστε έτοιμοι και θα τις κερδίσουμε».

Σημείωσε ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση υπέρ της επιχειρηματικότητας «που θα φέρει πίσω στην Ελλάδα την ανάπτυξη», ενώ στάθηκε στην ανάγκη μεταρρυθμίσεων.

«Εμείς θα κάνουμε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η οικονομία γρήγορα. Ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε σήμερα για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα» επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης, εκτιμώντας ότι στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα επενδυτικές ευκαιρίες.

«Η Ελλάδα χρειάζεται μια Κυβέρνηση που να μπορεί να υλοποιήσει αυτές τις μεταρρυθμίσεις. Τις σωστές μεταρρυθμίσεις», είπε, προσθέτοντας ότι η χώρα μας χρειάζεται ξένες επενδύσεις. «Αυτή είναι η στρατηγική για να πάει η χώρα μπροστά. Όχι η λιτότητα. Αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί», πρόσθεσε.

Τέλος, ο τόνισε ότι η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί, προσθέτοντας πως η Ελλάδα χρειάζεται σταθερό φορολογικό σύστημα και λιγότερη γραφειοκρατία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή