Ευρωσκεπτικιστικό μήνυμα Καρατζαφέρη

Ευρωσκεπτικιστικό μήνυμα Καρατζαφέρη

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μάχες χαρακωμάτων, με έπαθλο τους ψηφοφόρους της παραδοσιακής δεξιάς και του «πατριωτικού τόξου», αποδύονται ήδη οι επικεφαλής των νέων ή υπό ίδρυση σχημάτων που φιλοδοξούν να εκφράσουν τον χώρο στα δεξιά της Ν.Δ. Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης, ως πρόεδρος της Εθνικής Ενότητας, εμφανίστηκε προχθές (Star) πλήρως αντιμνημονιακός και ευρωσκεπτικιστής, μη αποκλείοντας ακόμη και έξοδο από το ευρώ, και υιοθέτησε σκληρή γλώσσα για το προσφυγικό, χαρακτηρίζοντας συλλήβδην όσους εισέρχονται παρανόμως στη χώρα «λαθρομετανάστες». Επεχείρησε επίσης να στείλει μήνυμα σε ψηφοφόρους και πρώην στελέχη της Χ.Α., δηλώνοντας ότι ο ίδιος δεν είναι φασίστας «αλλά δεν έχει και ταμπού», αλλά και να απευθυνθεί στους φιλοβασιλικούς ψηφοφόρους, με κολακευτικές αναφορές για τον τέως βασιλέα και τον υιό του.

«Αν πίστευα ότι ο Καρατζαφέρης είναι η απάντηση θα ήμουνα μαζί του. Δεν είναι η απάντηση. Η ανακύκλωση έχει ένα όριο», ήταν το καυστικό σχόλιο του κ. Φ. Κρανιδώτη, ο οποίος κινείται ενεργά για τη συγκρότηση πολιτικής κίνησης και ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι πρώτες οργανωτικές συσκέψεις, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται εντός των επόμενων εβδομάδων. Ο δικηγόρος αποκάλυψε (Alpha) ότι δέχτηκε πρόσκληση από τον κ. Καρατζαφέρη να αναλάβει την αντιπροεδρία του νέου κόμματος, την οποία και απέρριψε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή