Εμμεση αποδοκιμασία Πολάκη από Μέγαρο Μαξίμου

Εμμεση αποδοκιμασία Πολάκη από Μέγαρο Μαξίμου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με έμμεση αποδοκιμασία από την κυβερνητική εκπρόσωπο, Ολγα Γεροβασίλη, αντιμετωπίσθηκαν οι νέες, τουλάχιστον αμφιλεγόμενες, δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι, ο κ. Πολάκης έκανε αναφορά σε «βοθροκάναλα της διαπλοκής», ενώ, αναφερόμενος σε παλαιότερη δημόσια σύγκρουσή του με δημοσιογράφο, είπε ότι «κανονικά έπρεπε να σηκωθώ απάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη».

Η κ. Γεροβασίλη, απαντώντας σε ερώτηση για τις επίμαχες αναφορές, δήλωσε (ρ/σ Alpha) ότι «δεν είναι εκφράσεις που αντιστοιχούν σε δημόσιο διάλογο. Ως λεκτικό ατόπημα θα το έβλεπα».

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «κανείς, ούτε πολιτικός ούτε από την πλευρά της δημοσιογραφίας, δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο και δεν πρέπει να βρίσκεται», ενώ τόνισε την ανάγκη να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο ο δημόσιος διάλογος.

Το θέμα έφτασε στη Βουλή, όπου η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Αραμπατζή, απευθυνόμενη προς τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, μίλησε για «ανήκουστες και προκλητικές ύβρεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας».

Ο κ. Ανδρέας Ξανθός, απαντώντας, δήλωσε ότι δεν ήταν ενήμερος για τις επίμαχες δηλώσεις και ότι δεν είχε δει το σχετικό βίντεο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή