Μήνυση από Αντώνη Σαμαρά κατά Ολγας Γεροβασίλη

Μήνυση από Αντώνη Σαμαρά κατά Ολγας Γεροβασίλη

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυση κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Ολγας Γεροβασίλη για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε χθες, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Αμέσως μετά τη διακοπή της αποχής των δικηγόρων, αναμένεται, όπως διαμηνύουν συνεργάτες του κ. Σαμαρά, και η κατάθεση αγωγών εναντίον των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν τις, κατά τον πρώην πρωθυπουργό, συκοφαντικές πληροφορίες περί εμπλοκής συγγενικών του προσώπων στη λίστα Λαγκάρντ.

O ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «πανικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στα αμείλικτα πολιτικά ερωτήματα στα οποία συνεχίζει να μην απαντά», ενώ η κ. Γεροβασίλη, μιλώντας στον Alpha, σημείωσε ότι «απαντήσεις στα ερωτήματα δεν οφείλονται σ’ εμένα αλλά στον ελληνικό λαό». Από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού, ωστόσο, σημειώνουν ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος όχι μόνον υιοθέτησε τα δημοσιεύματα αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, κάνοντας λόγο για «αποκαλύψεις που εμπλέκουν την προηγούμενη ηγεσία της Ν.Δ. σε υποθέσεις μαύρου χρήματος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή