Εκτός κόμματος ο αντιπεριφερειάρχης Χίου

Εκτός κόμματος ο αντιπεριφερειάρχης Χίου

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μία παράφραση της ιστορικής φράσης «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος», ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διέγραψε χθες τον αντιπεριφερειάρχη Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη, ένα 24ωρο μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για την Τουρκία. «Ο κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, αντιπεριφερειάρχης Χίου, μετά τις χθεσινές του δηλώσεις, είναι αυτονόητο ότι βρίσκεται πλέον εκτός Νέας Δημοκρατίας» ανέφερε η, 18 λέξεων, λακωνική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Ν.Δ.

Ο κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, με αφορμή τις συνεχείς, τις τελευταίες ημέρες, παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου στις Οινούσσες και τα Ψαρά από τους Τούρκους, έγραψε, μεταξύ άλλων, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Το σύνθημα των καταδρομέων μας με το οποίο Συμφωνώ Απόλυτα και το εκφράζω απόλυτα με τις ιδιότητες που φέρω με τη σειρά που ακολουθούν ως Εφεδρος Επίλαρχος, πρώην βουλευτής Χίου και Νυν αντιπεριφερειάρχης Χίου είναι ότι καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος!». Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, επεδίωξε να ανασκευάσει, σημειώνοντας πως «η ανάρτηση δεν απευθύνεται στον τουρκικό λαό, αλλά στο βαθύ στρατιωτικό κράτος που με τις γνωστές μεθόδους του προκαλεί το κοινό αίσθημα», διόρθωση πάντως που δεν απέτρεψε τη διαγραφή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή