Γεροβασίλη: Δεν σκεφτόμαστε ούτε εκλογές, ούτε δημοψήφισμα

Γεροβασίλη: Δεν σκεφτόμαστε ούτε εκλογές, ούτε δημοψήφισμα

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

"Δεν υπάρχει κυβερνητικός σχεδιασμός ούτε για εκλογές ούτε για δημοψήφισμα" δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασιλη, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, θέλοντας να βάλει τέλος στα σενάρια για πολιτικές εξελίξεις, τα οποία πυκνώνουν μετά την απαίτηση αφού την πλευρά των εταίρων για πρόσθετο πακέτο μέτρων.

Η κ. Γεροβασιλη πήρε αποστάσεις από τις χθεσινές αναφορές του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασακη, ότι η επιμονή για νέα μέτρα μπορεί να προκαλέσει πολιτικό πρόβλημα στην κυβέρνηση.

"Δεν αποτελεί πολιτικό πρόβλημα, αποτελεί οικονομικό πρόβλημα για τη χώρα", επισήμανε η κυβερνητική εκπρόσωπος. Επιπλέον, εξέφρασε την πεποίθηση της κυβέρνησης ότι με βάση την μέχρι τώρα πορεία της διαπραγμάτευσης, υπάρχει δυνατότητα για συμφωνία σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων πριν το Eurogroup της Παρασκευής, ενώ για τη συζήτηση για περισσότερα μετά, ανέφερε ότι αυτή θα πρέπει να γίνει μετά, Ναι με τη συζήτηση για το χρέος, αν διαπιστωθεί ότι υπάρχουν αποκλίσεις.

"Εκ των προτέρων ανακοίνωση πρόσθετων μέτρων για την περίπτωση μη επίτευξης των στόχων θα λειτουργήσει σαν αυτοεκπληρουμενη προφητεία για την πορεία υλοποίησης της συμφωνίας", πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος αναρτώνται εντός της ημέρας, σε δημόσια διαβούλευση, το ασφαλιστικό και το φορολογικό νομοσχέδιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή