Με τον πρωθυπουργό αύριο ο γ.γ. του ΝΑΤΟ

Με τον πρωθυπουργό αύριο ο γ.γ. του ΝΑΤΟ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το γερμανικό πλοίο υποστήριξης «Bonn», τη ναυαρχίδα της νατοϊκής μοίρας SNMG-2 στο Αιγαίο, θα επισκεφθεί σήμερα ο γ.γ. του ΝΑΤΟ κ. Γενς Στόλτενμπεργκ, o οποίος αύριο θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα. Οπως ανακοινώθηκε και επισήμως από το ΝΑΤΟ, ο κ. Στόλτενμπεργκ θα βρεθεί στο «Bonn» για ενημέρωση αναφορικά με την εξέλιξη της επιχείρησης στο Αιγαίο.

Ο κ. Στόλτενμπεργκ χθες το βράδυ, αλλά και σήμερα το πρωί έχει προγραμματισμένες επαφές με τον πρόεδρο της Τουρκίας κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον πρωθυπουργό κ. Αχμέτ Νταβούτογλου και τους υπουργούς Εξωτερικών και Αμυνας. Απόψε και αύριο θα βρεθεί στην Αθήνα για συναντήσεις με τους αρμόδιους υπουργούς και τον κ. Τσίπρα. Στην Αθήνα αναμένουν με ενδιαφέρον να δουν αν οι τουρκικές παραβιάσεις συνεχιστούν κατά την παρουσία του γ.γ. του ΝΑΤΟ στο «Bonn». Χθες, ο Α/ΓΕΕΘΑ κ. Ευάγγελος Αποστολάκης πέταξε με F-16 πάνω από το Αιγαίο (τόξο Σκύρου-Ψαρών-Αγαθονησίου-Φαρμακονησίου-Αγίου Ευστρατίου) ώστε να δει την καθημερινότητα των πιλότων. Παραβιάσεις, έστω και περιορισμένες, σημειώθηκαν πάντως και χθες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή