Αδ. Γεωργιάδης: Αν υπάρξει συμφωνία, στον ΣΥΡΙΖΑ θα τα ψηφίσουν όλα

Αδ. Γεωργιάδης: Αν υπάρξει συμφωνία, στον ΣΥΡΙΖΑ θα τα ψηφίσουν όλα

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόβλεψη ότι εφόσον υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν όλα τα μέτρα έκανε, μιλώντας τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Aδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν έχουν κανένα όριο και κανένα φραγμό τους έχω ζήσει στη Βουλή. Θα ψηφίσουν άρθρα και κόμματα» σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Έχουν πει τόσα πολλα παραμύθια, και είναι τόσο εμφανές ότι για την καρέκλα κάνουν τα πάντα δίνουν και την ψυχή τους» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είμαι δεμένος με τρεις ζώνες για να αντέξω την απογείωση (της οικονομίας)» ανέφερε σκωπτικά.

«Θέλουμε να κλείσει η αξιολόγηση, αλλά θα κλείσει με λάθος μείγμα, με πολλούς φόρους και λίγες μεταρρυθμίσεις, εμείς θέλαμε το αντίθετο πολλές μεταρρυθμίσεις και λίγους φόρους… Τα κυβερνητικά μέτρα θα φέρουν μεγάλη ύφεση» προειδοποίησε.

«Αν δεν υποστούμε ανήκεστο βλάβη και συμφωνήσουμε, δεν πειράζει, να ζήσουμε λίγο Αριστερά. Η έννοια της αγιότητας της Αριστεράς τελειώνει με τον Αλέξη Τσίπρα αυτή είναι η συνεισφορά του Τσίπρα στον τόπο» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε ότι η Βενεζουέλα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρούσε στενές σχέσεις και τώρα μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα έχει πετρέλαιο, αλλά και αριστερή κυβέρνηση. «Την ξεχάσανε τώρα τη Βενεζουέλα, δεν κάνουν καμία δήλωση» σημείωσε

«Λέγανε για τις θωρακισμένη ΒΜW του Βενιζέλου γιατί δεν τους πειράζει του Τσιπρα και του Καμμένου οι θωρακισμένες BMW; είναι αριστερές και καλές;» διερωτήθηκε ακόμη, κάνοντας λόγο για λαϊκισμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή