Στις 14 – 15/5 το τέταρτο συνέδριο της Δράσης

Στις 14 – 15/5 το τέταρτο συνέδριο της Δράσης

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φόρουμ αναζήτησης πολιτικών συμπτώσεων, που δεν αποκλείεται μελλοντικά να μετασχηματιστούν σε σύμπραξη των δυνάμεων που τάσσονται υπέρ των μεταρρυθμίσεων, φιλοδοξεί να αποτελέσει το 4ο Τακτικό Συνέδριο της Δράσης, το οποίο διοργανώνεται το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Σε μια περίοδο που οι περισσότεροι προεξοφλούν ότι το κόμμα που ίδρυσε ο Στέφανος Μάνος βρίσκεται σε τροχιά σύμπραξης με τη Ν.Δ. (σ.σ. άλλωστε, οι πολιτικές και προσωπικές σχέσεις του κ. Θοδ. Σκυλακάκη με τον κ. Μητσοτάκη είναι ισχυρές), το συνέδριο της Δράσης, ενός κόμματος που δεν κατέβηκε καν στις τελευταίες εκλογές, μετατρέπεται σε χώρο ζύμωσης των «μεταρρυθμιστικών δυνάμεων». Μεταξύ των ομιλητών είναι ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκης, ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης, η πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη Αννα Διαμαντοπούλου, ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης και, μεταξύ άλλων, οι Κ. Χατζηδάκης, Μαριέττα Γιαννάκου, Χ. Θεοχάρης, Γ. Φλωρίδης. Στο συνέδριο θα υπάρξει και χαιρετισμός του επικεφαλής των Φιλελευθέρων του Ευρωκοινοβουλίου Γκι Φερχόφσταντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή