ΝΔ: Θράσος να ισχυρίζονται ότι δεν θίγεται κανείς

ΝΔ: Θράσος να ισχυρίζονται ότι δεν θίγεται κανείς

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπολύει η ΝΔ για τις δηλώσεις του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τον «αμετανόητο»..

«Την ώρα που εξαιτίας της ανικανότητάς του επιβάλλει μέτρα 12 δις ευρώ και βγάζει την Ελλάδα στους δρόμους, ο κ. Τσίπρας έχει το θράσος να ισχυρίζεται πως δεν θίγεται κανένας. Αμετανόητος, προσποιείται ότι δεν είδε τίποτα από την καταστροφή που έφερε έως τώρα» αναφέρει χαρακτηριστικά η Συγγρού.

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Τσίπρας «προσποιείται πως δεν καταλαβαίνει ότι σέρνει, και πάλι, τη χώρα στο σημείο μηδέν.»

«Με ψέματα και ύβρεις προσπαθεί να φανατίσει, να πολώσει και να διχάσει. Κάνει αντιπολίτευση στην Αντιπολίτευση γιατί, πια, δεν μπορεί να κυβερνήσει» προσθέτει το κόμμα.

«Όσο κι αν προσπαθεί, όσο κι αν εκβιάζει καταστάσεις δεν βρίσκει συνενόχους. Έχει μείνει μόνος, εγκλωβισμένος στα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε» καταλήγει η ΝΔ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή