Μετωπική αντιπαράθεση Τσίπρα – Μητσοτάκη για το ασφαλιστικό

Μετωπική αντιπαράθεση Τσίπρα – Μητσοτάκη για το ασφαλιστικό

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μετωπική αντιπαράθεση του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απόψε στην Ολομέλεια της Βουλής, λίγο πριν από την ολοκλήρωση της διήμερης κοινοβουλευτικής διαδικασίας για το ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο, ήρθε να επιβεβαιώσει ότι το πολιτικό σύστημα βρίσκεται, κατά την παρούσα κρισιμότατη συγκυρία, σε τροχιά σφοδρής σύγκρουσης.

Αμφισβητώντας ευθέως την επιχειρηματολογία του κ. Αλ. Τσίπρα, ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για «λαθροχειρίες» κατά την παρουσίαση στοιχείων αναφορικά με προεκλογικές υποσχέσεις του και μετεκλογικές πρακτικές και επιλογές, επαναδιατυπώνοντας την εκτίμηση πως μεγαλύτερο θα είναι το κόστος για τη χώρα από την παραμονή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία, συγκριτικώς εκείνου που συνεπάγεται μια πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι με όσα λέει ο κ. Μητσοτάκης «στερείται αξιοπιστίας», υποστήριξε ότι μετατρέπει την ΝΔ σε κόμμα διαμαρτυρίας, και αιτιολογώντας την απόσταση μεταξύ παλαιότερων δεσμεύσεών του και τωρινών κυβερνητικών πολιτικών, είπε πως μεσολάβησαν οι εκλογές του περασμένου Φθινοπώρου, που άλλαξαν όλα τα δεδομένα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή