ΚΚΕ: Νέα φοροεπιδρομή στο λαϊκό εισόδημα

ΚΚΕ: Νέα φοροεπιδρομή στο λαϊκό εισόδημα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέχρι και τη συμπλήρωση 71 ετών από την παράδοση της ναζιστικής Γερμανίας αξιοποίησε χθες το ΚΚΕ για να επιτεθεί στην κυβέρνηση, στοιχείο που καταδεικνύει τη στρατηγική του Περισσού να απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά στους απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Συγκεκριμένα, με εκτενή του ανακοίνωση, το ΚΚΕ, αφού καταλόγισε στην «καπιταλιστική Ε.Ε.» ότι διαστρεβλώνει υστερόβουλα τον ρόλο της Ρωσίας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, κατήγγειλε «την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ότι παίζει κι αυτή το παιχνίδι της παραχάραξης, καθώς συγχέει σκόπιμα και ανιστόρητα την επέτειο της αντιφασιστικής νίκης με την “Ημέρα της Ε.Ε.”, για να πείσει τον λαό ότι η ιμπεριαλιστική συμμαχία της Ε.Ε. μπορεί με διαπραγματεύσεις να διορθωθεί και να ξαναγυρίσει δήθεν στις καλές της ρίζες».

Παράλληλα, ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, μία μέρα μετά την επίθεση που εξαπέλυσε στη Βουλή ενάντια στον πρωθυπουργό, επανήλθε για να σχολιάσει και τη χθεσινή ομιλία του κ. Τσίπρα σε διημερίδα για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. «Οι εξαγγελίες για αντιμετώπιση των κοινωνικών ανισοτήτων και ισότιμη, καθολική πρόσβαση του λαού σε υπηρεσίες υγείας είναι συνέχεια της κυβερνητικής εξαπάτησης των τελευταίων ημερών, που παρουσιάζει τον σφαγιασμό των ασφαλιστικών δικαιωμάτων και τη νέα φοροεπιδρομή στο λαϊκό εισόδημα ως προστασία των αδυνάμων», είπε ο γραμματέας του ΚΚΕ και παρομοίασε τα νέα κυβερνητικά μέτρα με «ελάχιστες παροχές επιπέδου πτωχοκομείου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή