Αντιπαράθεση κυβέρνησης – Ν.Δ. για τα περί επιδίωξης αποτυχίας στη διαπραγμάτευση

Αντιπαράθεση κυβέρνησης – Ν.Δ. για τα περί επιδίωξης αποτυχίας στη διαπραγμάτευση

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιχμές κατά της Νέας Δημοκρατίας ότι «επιδίωξε την αποτυχία της διαπραγμάτευσης για να αποκομίσει πολιτικά κέρδη» αφήνουν κυβερνητικοί κύκλοι, οι οποίοι κατηγορούν την αξιωματική αντιπολίτευση ότι αδιαφορεί για τις συνέπειες που θα είχε για τους πολίτες η μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές υποστηρίζουν ότι «είναι προφανές μετά τη συμφωνία του πρόσφατου Eurogroup για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, ότι η Ν.Δ. προσπαθεί απεγνωσμένα να απεγκλωβιστεί από το αίτημά της για εκλογές».

« O κ. Τσίπρας μετά τη βαριά συνθηκολόγηση των 12 δισ. ευρώ που επιβάλλει στους Έλληνες, οφείλει να γνωρίζει τρία πράγματα, απαντά, σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Πρώτον: Αν έχει να πει κάτι προς τη Νέα Δημοκρατία, ας το πει στα ίσα και ας μην κρύβεται πίσω από απρόσωπους και ''γκρίζους'' κύκλους.

Δεύτερον: Το αίτημα για εκλογές βασίζεται στη συνολικά θλιβερή κατάσταση που ο ίδιος έσυρε τη χώρα. Στην ανάγκη να φύγει η πιο ανίκανη και επικίνδυνη Κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση. Και από αυτό, δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω.

Και τρίτον: Η θέση της Νέας Δημοκρατίας σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση και ειδικότερα το χρέος, έχει αναπτυχθεί με σαφήνεια. Να μην προσποιείται ότι δεν την ξέρει».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή