ΣΥΡΙΖΑ: Η κ. Σακοράφα δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ!

ΣΥΡΙΖΑ: Η κ. Σακοράφα δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ!

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία πρωτοφανή σε ένταση ανακοίνωση εις βάρος της κ. Σοφίας Σακοράφα, η οποία εξελέγη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.

Απαντώντας στην κριτική Σακοράφα για τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την πρώην ευρωβουλευτή του ότι είδε τη συμπόρευσή της με το ΣΥΡΙΖΑ ως «πρώτης τάξεως ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση» ενώ «ουδέποτε έδωσε ούτε ένα ευρώ συνδρομής στο κόμμα»

​Είναι παράδοξο η κ. Σακοράφα, η οποία μάλλον είδε την πορεία της στον ΣΥΡΙΖΑ ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση, να παριστάνει τον διαπρύσιο κήρυκα της ηθικής και της αγωνιστικότητας. Οφείλουμε, λοιπόν να της υπενθυμίσουμε τα εξής:

1. Η κ. Σακοράφα, καθόλη τη διάρκεια της συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε έδωσε ούτε ένα (1) ευρώ συνδρομής στο κόμμα, παρά την καταστατική πρόβλεψη, και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις των αρμοδίων.

2. Η κ. Σακοράφα, η οποία αυτοπαρουσιάζεται ως προστάτιδα των αδυνάμων, ουδέποτε εισέφερε ούτε ένα (1) ευρώ στις δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος.

Για το ότι η κ. Σακοράφα υπέκλεψε την έδρα στην Ευρωβουλή, αρνούμενη να παραιτηθεί, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι. Το γεγονός μιλάει από μόνο του, και δείχνει την ηθική του προσώπου πολύ πιο καθαρά από οποιαδήποτε «φλογερή» και ηθικολογική δήλωση/ανακοίνωση/συνέντευξη, από αυτές που έχει συνηθίσει να κάνει η ίδια κατά ριπάς.

Τα μαθήματα και τις παραινέσεις ας τα κρατήσει για την ίδια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή