Επικοινωνία Στ. Θεοδωράκη – Π. Μοσκοβισί στον απόηχο του Eurogroup

Επικοινωνία Στ. Θεοδωράκη – Π. Μοσκοβισί στον απόηχο του Eurogroup

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συμφωνία του Eurogroup και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτή η συμφωνία μπορεί να ανοίξει το δρόμο για την οικονομική ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας βρέθηκε στο επίκεντρο τηλεφωνικής επικοινωνίας του Σταύρου Θεοδωράκη με τον επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το νέο πρόγραμμα στους Ελληνες πολίτες, με τον κ. Μοσκοβισί να αναφέρεται στα  θετικά σημεία του όπως είναι οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν στο άνοιγμα της αγοράς και θα κάνουν ανταγωνιστική την ελληνική οικονομία.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε ότι τα εισπρακτικά μέτρα είναι αυτά που εφαρμόζονται αμέσως, ενώ υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως η Ελλάδα πρέπει να βγει δυναμικά και να διεκδικήσει επενδύσεις γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος για τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή