Πρωτοβουλία Ποταμιού για κατάργηση της διάταξης με τις offshore

Πρωτοβουλία Ποταμιού για κατάργηση της διάταξης με τις offshore

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού ανέλαβε πρωτοβουλία, καλώντας τις κοινοβουλευτικές ομάδες όλων των δημοκρατικών κομμάτων σε συνεννόηση, ώστε να υπάρξει άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία για όσες διατάξεις επιτρέπουν ή αφήνουν ανοιχτή τη δυνατότητα σε πολιτικούς να δραστηριοποιούνται σε off shore εταιρείες. Τις επόμενες ημέρες αναμένουν απαντήσεις από τα υπόλοιπα κόμματα.

Οι βουλευτές του Ποταμιού θεωρούν ότι η κοινωνία απαιτεί από όλους καθαρές λύσεις και όχι ένα παιχνίδι διαρροών και τεχνικών ή νομικών συζητήσεων που συσκοτίζουν, αντί να φωτίζουν, τις σχέσεις της πολιτικής με το χρήμα.

«Οι υπουργοί, οι βουλευτές, οι περιφερειάρχες, οι δήμαρχοι, οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων και όλοι όσοι ορίζονται σε πολιτικές θέσεις δεν μπορούν να έχουν αδιαφανείς επιχειρηματικές δραστηριότητες εντός ή εκτός Ελλάδας», τονίζουν και σημειώνουν ότι ειδικά σε μία περίοδο κρίσης δεν είναι δυνατόν οι πολιτικοί κάθε βαθμίδας να διατηρούν εκτός Ελλάδας τους κύριους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή