Αμεση σύγκληση της Ολομέλειας για τις offshore ζητά η ΝΔ

Αμεση σύγκληση της Ολομέλειας για τις offshore ζητά η ΝΔ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την άμεση σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για να νομοθετήσει την κατάργηση της διάταξης για τις offshore, πριν από τη δημοσίευσή της στο ΦΕΚ, ζητεί η Νέα Δημοκρατία.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γιώργος Κουμουτσάκος, ζητεί παράλληλα από την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στον καταλογισμό των ευθυνών για τον εμπνευστή και τον συντάκτη της απαράδεκτης, όπως λέει, αυτής ρύθμισης, καθώς και να «αποκαλύψει τα υποκρυπτόμενα συμφέροντα που επέβαλαν τη νομοθέτησή της».

Ο κ. Κουμουτσάκος τονίζει πως η Νέα Δημοκρατία σε κάθε περίπτωση θα καταργήσει αυτή τη διάταξη κάνοντας λόγο για μεγάλο πολιτικό, νομικό και ηθικό ζήτημα για τον ΣΥΡΙΖΑ. «Οι offshore ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλο πολιτικό, νομικό και ηθικό θέμα, η κοινωνία και το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων της αντιπολίτευσης το καταδικάζουν με ένταση, το θέμα είναι μείζον, δεν τελειώνει, δεν ξεπλένεται με ένα πρωτοσέλιδο» τονίζει ο κ. Κουμουτσάκος.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή