Με Κατάινεν η Κεφαλογιάννη στις Βρυξέλλες

Με Κατάινεν η Κεφαλογιάννη στις Βρυξέλλες

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Γίρκι Κατάινεν, αρμόδιο για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, τις Επενδύσεις και την Ανταγωνιστικότητα, είχε σήμερα στις Βρυξέλλες η Συντονίστρια των τομέων Παραγωγής και Εμπορίων της Ν.Δ. κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο «σχέδιο Γιούνκερ» και τη δυνατότητα των ελληνικών επιχειρήσεων να επωφεληθούν από τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

«Ζητούμενο είναι το πώς η Ελλάδα θα προχωρήσει άμεσα στην αποτελεσματική χρήση νέων και υφιστάμενων χρηματοδοτικών πόρων για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας» επεσήμανε μετά τη συνάντηση η κ. Κεφαλογιάννη, η οποία παρουσίασε στον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Ν.Δ. με στόχο την ενημέρωση της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας για τα διαθέσιμα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή