Σειρά περιοδειών από Φ. Γεννηματά

Σειρά περιοδειών από Φ. Γεννηματά

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ας θυμηθούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τις κρεμάλες που έστηναν με τη Χρυσή Αυγή και φώναζαν το σύνθημα “Να καεί η Βουλή”, μήπως και συνειδητοποιήσουν πόσο αδιανόητη ακούγεται σήμερα η κατασυκοφάντηση της ελληνικής κοινωνίας, ειδικά από εκείνους που έχτισαν καριέρες στις πλατείες».

Με τον οξύτατο αυτό τρόπο αντέδρασε χθες το ΠΑΣΟΚ στις διαδοχικές δηλώσεις υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι επιχειρούν τις τελευταίες μέρες να χλευάσουν και να απονομιμοποιήσουν τις αυριανές συγκεντρώσεις «Παραιτηθείτε», που στρέφονται κατά της κυβέρνησης και διοργανώνουν πολίτες στο Σύνταγμα και στον Λευκό Πύργο.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, χωρίς να έχουν, βέβαια, καμία πολιτική ανάμειξη στη διοργάνωση, «θα δώσουν αυτονοήτως το παρών στις συγκεντρώσεις. Πόσο μάλλον όταν η κ. Φώφη Γεννηματά ήταν η πρώτη που σε ανύποπτο χρόνο έβαλε στον δημόσιο διάλογο το αίτημα “παραιτηθείτε”, προκειμένου να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση εθνική συνεννόησης πριν ακόμη από την ολοκλήρωση της καταστροφικής, όπως αποδείχτηκε, αξιολόγησης». Με αφορμή τον τρόπο που αντέδρασε ο κ. Γιώργος Κατρούγκαλος στις αποδοκιμασίες που «γνώρισε» στην Κρήτη, κάλεσε την κυβέρνηση να αφήσει τους τακτικισμούς και τον ίδιο να παραιτηθεί, αν θεωρεί ότι υπάρχει τάχα κάποιο παρακράτος που τον πολεμά.

Παράλληλα, από σήμερα η κ. Φώφη Γεννηματά αρχίζει εκ νέου περιοδείες στη χώρα, εκτιμώντας ότι οι συναντήσεις της με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι ομιλίες της στους πολίτες είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για να γίνει κατανοητό ότι υπάρχει εναλλακτική κεντροαριστερή πρόταση στην ασκούμενη πολιτική. Σήμερα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη και στο Διδυμότειχο, όπου, μεταξύ άλλων, θα επισκεφθεί το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Εβρου και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, ενώ αύριο θα επισκεφθεί και την Ξάνθη, όπου θα συσκεφθεί με παραγωγικούς φορείς, και αμέσως μετά θα μιλήσει στο Αμφιθέατρο του Δήμου Παγγαίου στην Ελευθερούπολη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή