Χ. Θεοχάρης: «Νέο φιάσκο της κυβέρνησης με τις τηλεοπτικές άδειες»

Χ. Θεοχάρης: «Νέο φιάσκο της κυβέρνησης με τις τηλεοπτικές άδειες»

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «νέο φιάσκο της κυβέρνησης» κάνει λόγο ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης με αφορμή το θέμα για τις τηλεοπτικές άδειες. Οπως αναφέρει στην προσωπική του ιστοσελίδα «ο διασυρμός της χώρας δεν έχει τέλος, λόγω των συνεχών προσπαθειών της κυβέρνησης να εξαπατήσει εταίρους και Ελληνες πολίτες». Μάλιστα θέτει προς τον υπουργό Επικρατείας το ερώτημα «τι έγινε με εκείνη την περίφημη έκθεση του Ινστιτούτου της Φλωρεντίας».

Αναλυτικά το σχόλιο του Χ. Θεοχάρη:

«Δεν έχει τέλος ο διασυρμός της χώρας από τις συνεχείς προσπάθειες της κυβέρνησης να εξαπατήσει εταίρους, αντισυμβαλλόμενους και πάνω από όλους τους 'Eλληνες πολίτες.

Λίγα 24ωρα μετά τους ατυχείς χειρισμούς στη σύμβαση με την  Coscο- που ανάγκασαν τον κ. Δρίτσα να προχωρήσει σε δήλωση μετανοίας-  έχουμε και νέο φιάσκο της κυβέρνησης.

Γιατί πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς την επιστολή 30 σελίδων του Επιτρόπου Oettinger, με την οποία κατηγορεί την Ελληνική πλευρά για σωρεία παρατυπιών: από παρέμβαση στη λειτουργία Ανεξάρτητης Αρχής (της ΕΕΤΤ) μέχρι παραβίαση της κοινοτικής νομοθεσίας σχετικά με τη λειτουργία και τον έλεγχο του τηλεοπτικού δικτύου. "Κερασάκι στην τούρτα" η διαδικασία – παρωδία χορήγησης τηλεοπτικών αδειών για την οποία η επιστολή διατυπώνει ανοιχτά την άποψη ότι δεν αξιοποιείται το τηλεοπτικό φάσμα, ενώ οι πράξεις της ελληνικής κυβέρνησης θέτουν σε αμφισβήτηση τη δημοπράτηση του φάσματος που ανατέθηκε στον ιδιώτη πάροχο (Digea).

Με την ευκαιρία ρωτάμε τον αρμόδιο Υπουργό: Τι έγινε με εκείνη την περίφημη έκθεση του Ινστιτούτου της Φλωρεντίας; Θάφτηκε ως διάτρητη, ως μη εξυπηρετούσα τα συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ, ως μη χρήσιμη πια αφού έπαιξε το ρόλο της στο στημένο θέατρο στη Βουλή κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου ή κάτι άλλο;

Το μεγαλύτερο ατόπημα της κυβέρνησης είναι ότι οι προσπάθειές της να εξαπατήσει, γίνονται στο όνομα του Ελληνικού λαού. Και γι' αυτό ο ίδιος ο λαός σύντομα θα της αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή