Θεοδωράκης: Το δημοψήφισμα των λαϊκιστών στοίχισε πολλά στους Έλληνες

Θεοδωράκης: Το δημοψήφισμα των λαϊκιστών στοίχισε πολλά στους Έλληνες

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή τη συμπλήρωση από τον ένα χρόνο της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος, δήλωσε:«Το δημοψήφισμα των λαϊκιστών στοίχισε πολλά στους Έλληνες. Έφερε τη χώρα στον γκρεμό και χαθήκανε δεκάδες δισεκατομμύρια. Η ιστορία θα είναι πολύ αυστηρή με αυτούς που πήγαν να ανατινάξουν την Ελλάδα»

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά ενώ συμπλήρωσε: «Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προσθέτει κάθε μέρα προβλήματα, ενώ η χώρα έχει ανάγκη από τολμηρές λύσεις. Δικαιοσύνη και δουλειές! Αυτά ζητάει ο κόσμος. Και γι΄ αυτά παλεύει κάθε μέρα το Ποτάμι».

Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Το δημοψήφισμα των λαϊκιστών στοίχισε πολλά στους Έλληνες. Έφερε τη χώρα στον γκρεμό και χαθήκανε δεκάδες δισεκατομμύρια. Η ιστορία θα είναι πολύ αυστηρή με αυτούς που πήγαν να ανατινάξουν την Ελλάδα. Όσα σιγά – σιγά αποκαλύπτονται δείχνουν το σκοτεινό τους σχέδιο. Η χώρα να γίνει τρίτος κόσμος. Και όλα να ελέγχονται από το κράτος, δηλαδή από το κόμμα, δηλαδή από την παρέα τους. Όμως τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προσθέτει κάθε μέρα προβλήματα, ενώ η χώρα έχει ανάγκη από τολμηρές λύσεις. Δικαιοσύνη και δουλειές! Αυτά ζητάει ο κόσμος. Και γι’ αυτά παλεύει κάθε μέρα το Ποτάμι. Δίνουμε λύσεις, δίνουμε προτάσεις και ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα έχουμε μια προοδευτική κυβέρνηση που θα κοιτάξει τα συμφέροντα του τόπου, τα συμφέροντα των πολλών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή