Ιδρυτική πράξη Πλεύσης Ελευθερίας

Ιδρυτική πράξη Πλεύσης Ελευθερίας

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη χθεσινή «επέτειο» του δημοψηφίσματος επέλεξε η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου για να καταθέσει την ιδρυτική πράξη του κόμματός της Πλεύση Ελευθερίας. Και δεν το έπραξε βέβαια τυχαία. Στις δηλώσεις της χαρακτήρισε τη χθεσινή μέρα «ξεχωριστή», γιατί «σηματοδοτεί την επιλογή μας να υπερασπιστούμε ανυποχώρητα το ΟΧΙ μέχρι τέλους», και κάλεσε τους πολίτες να ακολουθήσουν το κόμμα της, να πουν «όχι στα ναι τους», αφήνοντας έτσι σαφώς να εννοηθεί ότι η ίδια θα επιχειρήσει στο εξής να αποτελέσει την αιχμή της εξ αριστερών αντιπολίτευσης στον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή τον εναλλακτικό δρόμο έναντι της Ευρώπης που προφανώς οδηγεί τη χώρα στη δραχμή.

Με αυτό ακριβώς το πνεύμα, άλλωστε, η πρόεδρος του νέου κόμματος διοργάνωσε χθες βράδυ εκδήλωση διαμαρτυρίας στο πάρκινγκ του θεάτρου του Λυκαβηττού, καταγγέλλοντας ως επικείμενη την πώληση του θεάτρου. «Είναι στα ακίνητα που μεταβιβάζονται στο υπερταμείο και, βεβαίως, το παρασιωπούν, γιατί στα μουλωχτά θέλουν να τα προωθούν αυτά τα επαχθή μέτρα και τις ενέργειες. Εμείς αυτό που λέμε είναι ότι ο κόσμος πρέπει να υπερασπιστεί το θέατρο, όπως και να υπερασπιστεί τη Δημοκρατία. Πρέπει να δείξουμε ότι διεκδικούμε το περιεχόμενο της ζωής μας, του πολιτισμού μας και της ευτυχίας μας», δήλωσε η κ. Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στον Real Fm.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή