Αιχμές Μεϊμαράκη για τη γαλάζια γραμμή – Κουμουτσάκος: η πόρτα του Κυρ. Μητσοτάκη είναι πάντα ανοικτή

Αιχμές Μεϊμαράκη για τη γαλάζια γραμμή – Κουμουτσάκος: η πόρτα του Κυρ. Μητσοτάκη είναι πάντα ανοικτή

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιχμές για πτυχές της πολιτικής που ακολουθεί η ηγεσία της Ν.Δ. και, κυρίως, για την απουσία επικοινωνίας με τον Πρόεδρο του κόμματος άφησε σε συνέντευξή του ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος κ. Ευ. Μεϊμαράκης.

Μιλώντας στο Real, επανέλαβε την άποψή του για την ανάγκη συνεννόησης «προκειμένου να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί την κρίση για να επανέλθει η χώρα στην κανονικότητα», σχολίασε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος χωράει πολλούς αλλά δεν μπορεί να κυριαρχούν όσοι «κραυγάζουν». Με την αναφορά του, δε, «φωτογράφησε» συγκεκριμένο στέλεχος, αφού σημείωσε πως με πολλούς μπορούμε και πρέπει  να συνυπάρχουμε στην ΚΟ, αλλά δεν μπορεί να είναι στην ηγετική ομάδα και δεν μπορεί να κραυγάζουν».

Παράλληλα, πήρε αποστάσεις από το αίτημα της Ν.Δ. για εκλογές σημειώνοντας πως «το σύνθημα φύγετε δεν είναι λύση, γιατί η χώρα θα σέρνεται και ο Τσίπρας θα μένει».

Ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι για τον ίδιο «το κεφάλαιο ηγεσία της ΝΔ έχει κλείσει» και δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει την ηγεσία της ΝΔ να γίνει πλειοψηφία, με πρόγραμμα και να κυβερνήσει αλλά άφησε σαφείς αιχμές για απουσία επικοινωνίας, καθώς ανέφερε ότι δεν έχει επικοινωνήσει με τον κ. Μητσοτάκη από την επομένη της εκλογής του. «Θέλω να έχω μια τακτική επαφή μαζί του, αλλά αυτό έγκειται στον ίδιον. Μια τέτοια επικοινωνία πρέπει να γίνει επί  της ουσίας και όχι για επικοινωνιακούς λόγους».

Η Συγγρού, από την πλευρά της, προφανώς δεν θέλει να επιτρέψει την αναζοπύρωση εσωκομματικών συζητήσεων και επέλεξε να απαντήσει με διάθεση αποκλιμάκωσης προς τον προκάτοχο του κ. Μητσοτάκη.

«Ο κ. Μεϊμαράκης είναι πρώην Πρόεδρος του Κόμματος, εξέχον – κορυφαίο στέλεχος της παράταξής μας. Έχει γνώση και μεγάλη εμπειρία. Και η άποψή του είναι πάντα σεβαστή και χρήσιμη. Όλοι γνωρίζουν ότι η πόρτα του Προέδρου του Κόμματος είναι πάντα ανοιχτή», σχολίασε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Γ. Κουμουτσάκος. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή