Αντιπαράθεση Μαξίμου – ΝΔ για την αναβολή της δίκης της Siemens

Αντιπαράθεση Μαξίμου – ΝΔ για την αναβολή της δίκης της Siemens

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aνοιχτή κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει η επ΄ αόριστον αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για τα «μαύρα ταμεία» της Siemens.

Πηγές της ΝΔ τονίζουν ότι «εάν στο Μαξίμου, θέλουν πραγματικά να μάθουν ποιος ευθύνεται για το σημερινό φιάσκο της μη περαιτέρω διερεύνησης της υπόθεσης αυτής, δεν έχουν παρά να κοιτάξουν τον καθρέφτη» και προσθέτουν «πως είναι οι ίδιοι που επί 18 ολόκληρους μήνες, δεν προσέφεραν την παραμικρή διοικητική στήριξη στις δικαστικές αρχές για να κάνουν αποτελεσματικά τη δουλειά τους».

Οι ίδιοι κύκλοι υπογραμμίζουν την ανάγκη για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης που δηλητηριάζει, χρόνια τώρα την πολιτική ζωή της χώρας.

Από την πλευρά τους, πηγές του Μαξίμου συνιστούν στη Νέα Δημοκρατία να είναι πιο μετρημένη στις διαρροές της σχετικά με τις υπoθέσεις της Siemens, ενώ με δήλωσή της, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Ολγα Γεροβασίλη, αναφέρει ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ανεχθεί οποιαδήποτε κωλυσιεργία στην δικαστική διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, προαναγγέλλοντας «ενδεχόμενες ποινικές ή πειθαρχικές ευθύνες» για τους υπαίτιους της σημερινής εμπλοκής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή