Βαριές κατηγορίες Καμμένου για κύκλωμα στη δικαιοσύνη, μετά την αναβολή για Siemens

Βαριές κατηγορίες Καμμένου για κύκλωμα στη δικαιοσύνη, μετά την αναβολή για Siemens

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσω διαδικτύου ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος υιοθέτησε σκληρή γλώσσα κάνοντας λόγο, στον απόηχο του δικαστικού αδιεξόδου για τη Siemens, για κυκλώματα στη Δικαιοσύνη.

Συνεχίζοντας την κόντρα που ξέσπασε χθες μεταξύ δικαστικών λειτουργών και κυβέρνησης σχετικά με τις ευθύνες για τη μη πλήρη μετάφραση του προδικαστικού υλικού προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά η διαδικασία, ο κ. Καμμένος μέσω twitter αναρωτήθηκε αν «το ίδιο κύκλωμα που δεν μετέφρασε το βούλευμα για τη Siemens, “φρόντισε” να μην αντικατασταθεί και ο ασθενής πρόεδρος στη δίκη Μαντέλη».

Το ίδιο κύκλωμα που δεν μετέφρασε το βούλευμα για τη Siemens μήπως "φρόντισε" να μην αντικατασταθεί ο ασθενής πρόεδρος στη δίκη Μαντέλη;;;;;

Υπενθυμίζεται ότι στην είδηση της αναβολής της δίκης, που προκάλεσε και τη δυσφορία του Μεγάρου Μαξίμου, ξέσπασε πόλεμος ανακοινώσεων και διαρροών μεταξύ δικαστικών και Υπουργείου Εξωτερικών αναφορικά με τις μεταφράσεις κειμένων που είχαν ζητηθεί καθώς και τους ρυθμούς που αυτή η διαδικασία μετάφρασης προχώρησε. Κάθε πλευρά, προφανώς, απέδωσε το τελικό αδιέξοδο στους χειρισμούς της άλλης, με την υπόθεση να κινδυνεύει πλέον με παραγραφή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή