Μητσοτάκης: «Η πολιτική της κυβέρνησης πλήττει την ασφάλεια των πολιτών»

Μητσοτάκης: «Η πολιτική της κυβέρνησης πλήττει την ασφάλεια των πολιτών»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον απόηχο των επεισοδίων της 10ης Ιουλίου στα Εξάρχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης με τους Προέδρους των Πανελλήνιων Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας, για να συζητήσουν σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τον θεσμικό ρόλο των Σωμάτων.

Στη συνάντηση μετείχαν οι Πρόεδροι της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, κ. Ιωάννης Σταμούλης, των Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, κ. Δημήτριος Σταθόπουλος, του Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, κ. Αθανάσιος Τσατσούλης, των Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος κ. Δημήτριος Σαϊτάκης, των Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γρηγόριος Γερακαράκος, και των Αξιωματικών Αστυνομίας, κ. Ιωάννης Κατσιαμάκας.

Αποχωρώντας από τη συνάντηση ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στον κρίσιμο ρόλο που τα Σώματα Ασφαλείας διαδραματίζουν στην προστασία των πολιτών, δήλωσε: «Η ελληνική κοινωνία αναγνωρίζει τη διαχρονική προσφορά των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας. Είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε τις προσπάθειές τους και να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να επιτελούν με επιτυχία την αποστολή τους. Χωρίς δογματισμούς και ιδεολογικές αγκυλώσεις. Η ακολουθούμενη οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης δεν φτωχοποιεί μόνο τους Έλληνες πολίτες, αλλά έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις και στις συνθήκες ασφάλειας που επικρατούν στη χώρα», τονίζοντας ότι η ΝΔ θα εμμείνει στη διαχρονική της προσπάθεια να αναβαθμίσει τις συνθήκες λειτουργίας των Σωμάτων Ασφαλείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή